Διαδικτυακό Εργαστήριο – WEBINAR: Supporting Cyprus Based Startups to Formulate their Business and Go-to-Market Strategy

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 7 Ιουλίου, 2021

Ημερομηνία λήξης: Τετάρτη 7 Ιουλίου, 2021

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Εθνικού Δικτύου Enterprise Europe Network Cyprus, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την διοργάνωση του Διαδικτυακού Εργαστηρίου (Webinar) με τίτλο «Supporting Cyprus Based Startups to Formulate their Business and Go-to-Market Strategy». Το Εργαστήριο εντάσσεται κάτω από την Πρωτοβουλία «Innovation Factory» του Ιδρύματος, για προώθηση και υποστήριξη της καινοτομίας στην επιχειρηματική κοινότητα μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων, και τελεί υπό την αιγίδα του Επικεφαλής Επιστήμονα της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρα Νικόλα Μαστρογιαννόπουλου.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε Νεοφυείς Κυπριακές Επιχειρήσεις (Startupsπου χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα στο πλαίσιο των πρόσφατων Προγραμμάτων του για υποστήριξη της επιχειρηματικής καινοτομίας, καθώς και σε άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις του τοπικού οικοσυστήματος, και στοχεύει να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες να διαμορφώσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική (business and go-to-market strategy). Το Εργαστήριο αναμένεται να καλύψει συνολικά τα ακόλουθα θέματα:

  • From startup to scaleup and from idea to product: what are the key stages of growth and financial development of companies – The main challenges in the growth journey
  • Introduction to business planning: why, myths & facts
  • The core of the business idea: business model
  • Formulating and iterating on the business model using the business model canvas including practical examples
  • Τhe key elements of a business plan
  • Deep dive on go-to-market and commercialization strategies
  • Helpful tips

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα Zoom Webinars, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, μεταξύ 10:00 και 15:45 (τοπική ώρα). Η γλώσσα διεξαγωγής είναι η Αγγλική.

Η Ημερήσια Διάταξη του Εργαστηρίου είναι διαθέσιμη εδώ.

Για συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, ώρα 12:00, στο σύνδεσμο:

https://zoom.us/webinar/register/WN_ezGJaSaPRxaLSp-OcGUD9Q

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η κάθε επιχείρηση επιτρέπεται να συμμετέχει στο Εργαστήριο μόνο με ένα εκπρόσωπο.

Κατόπιν εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα (email) με την επιβεβαίωση της εγγραφής τους και οδηγίες για συμμετοχή στο Εργαστήριο.

Ελληνικά