ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Περίληψη

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα Εθνικά Σχέδια / Προγράμματα που προκηρύσσονται από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Περιγραφή Προγράμματος

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα Εθνικά Σχέδια / Προγράμματα που προκηρύσσονται από το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Θεματικές Κατηγορίες

Δικαιούχοι

Προσκλήσεις Προγράμματος/Yποπρογράμματος/Σχεδίου
 • Σχέδιο επιχορήγησης επισκέψιμων εργαστηρίων χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε ορεινές, ακριτικές και περιοχές της υπαίθρου μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας (de minimis)

  Κλειστή

  Κωδικός: 1894 | Όνομα Προγράμματος: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | Έναρξη Υποβολής Προτάσεων: 06/04/2021 | Λήξη Υποβολής Προτάσεων: 07/05/2021

  Το Υφυπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού και του τουρισμού υπαίθρου, θα στηρίξει οικονομικά την πραγματοποίηση επισκέψιμων εργαστηρίων σε ορεινές, ακριτικές και περιοχές της υπαίθρου τα οποία αφορούν τον τομέα της παραδοσιακής ή / και σύγχρονης χειροτεχνίας και της οινογαστρονομίας.

  Τα εργαστήρια απευθύνονται σε Κύπριους και ξένους επισκέπτες και αποσκοπούν στη γνωριμία τους με το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και ειδικότερα της κυπριακής υπαίθρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εργαστήρια, να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής προϊόντων χειροτεχνίας και της παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων οινογαστρονομίας και, εφόσον το επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε βιωματικές, διαδραστικές δραστηριότητες, αποκομίζοντας μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες.

 • Σχέδιο Επιχορήγησης Μέρους του Κόστους της Δαπάνης για Έργα Αναβάθμισης των Προσφερόμενων Υπηρεσιών σε Κέντρα Αναψυχής

  Κλειστή

  Κωδικός: 1924 | Κωδικός Ταυτοποίησης: Αρ. Προκύρηξης 1-2021   | Όνομα Προγράμματος: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | Έναρξη Υποβολής Προτάσεων: 01/01/2021 | Λήξη Υποβολής Προτάσεων: 31/08/2021

  Βασικός Στόχος Σχεδίου είναι γ ενθάρρυνση της βελτίωσης και αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκεκριμένων χώρων εστίασης και υγιεινής πελατών των Κέντρων Αναψυχής κατηγορίας Εστιατορίου / Ταβέρνας τα οποία λειτουργούν σε όλες τις περιοχές της Κύπρου και αποδεδειγμένα προσφέρουν αποκλειστικά την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Εστιατόρια / Ταβέρνες που διαφημίζουν ή προσφέρουν οποιοδήποτε είδος ξένης κουζίνας δεν θα επιχορηγούνται.