Ενημερωτικά Δελτία

Στη σελίδα αυτή θα αναρτώνται τα ενημερωτικά δελτία (Newsletters) της Πύλης, τα οποία θα αποστέλλονται περιοδικά, όποτε κρίνουμε απαραίτητο να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με σημαντικά νέα, εκδηλώσεις και σεμινάρια που αφορούν στα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Απώτερος στόχος μας είναι αφενός να προωθήσουμε την ενημέρωση και αφετέρου να ενισχύσουμε την ικανότητα των πολιτών για εξασφάλιση χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα και για επιτυχή διαχείριση των Προγραμμάτων αυτών.

Για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία στο email σας, χρειάζεται να κάνετε εγγραφή, είτε μέσω της αρχικής σελίδας της Πύλης ή κάνοντας εγγραφή μέσω του Τμήματος Μελών, όπου υπάρχει η σχετική επιλογή.


 

13/09/2019

Ενημερωτικό Δελτίο Πύλης Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων - Αρ.1

Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της Πύλης Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων! Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με σημαντικά νέα και εκδηλώσεις που αφορούν στα χρηματοδοτικά προγράμματα, με απώτερο σκοπό να ενισχύσουμε την ικανότητα των πολιτών για εξασφάλιση χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα και επιτυχή διαχείριση των Προγραμμάτων αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε στον τίτλο κάθε άρθρου πιο κάτω, που θα σας μεταφέρει στην αντίστοιχη Ανακοίνωση στην Πύλη.


Ημερίδα "CEF Workshop: Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες", Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, 17/09/19

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, διοργανώνει, μαζί με το Broadband Competence Office (BCO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ημερίδα με θέμα «CEF Workshop: Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες», στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας για τις διαδικασίες χρηματοδότησης ευρυζωνικών έργων από το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο CEF (Connecting Europe Facility) Digital.

 


Εκδήλωση για παρουσίαση προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», Λευκωσία, 19/09/19

Το "Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη" διοργανώνει εκδήλωση για παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη». Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν ενδελεχώς σχετικά με τη φιλοσοφία, τις πρόνοιες και τις διαδικασίες συμμετοχής και διεκδίκησης Ευρωπαϊκής επιχορήγησης. Θα παρουσιαστούν επίσης παραδείγματα κυπριακών πολιτιστικών οργανισμών, οι οποίοι κατάφεραν να λάβουν χρηματοδότηση.

 


Εκπαιδευτικά σεμινάρια ΓΔ ΕΠΣΑ: Προετοιμασία πρότασης και συμπλήρωση αίτησης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, Λευκωσία, Οκτ-Νοε-Δεκ 2019

Η ΓΔ ΕΠΣΑ προσφέρει σειρά διήμερων Σεμιναρίων-Εργαστηρίων, για ενίσχυση των ατόμων που επιθυμούν να διεκδικήσουν χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα. Θέμα των σεμιναρίων είναι η προετοιμασία μιας ιδέας/πρότασης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, μέσω πρακτικών παραδειγμάτων. Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε εκπροσώπους Επιχειρήσεων, Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κεντρικής Κυβέρνησης, ΜΚΟ και άλλων Φορέων. Συνολικά προγραμματίζονται 3 διήμερα σεμινάρια με ίδιο θεματολόγιο, κατά τις ημερομηνίες: 29-30 Οκτωβρίου, 28-29 Νοεμβρίου και 9-10 Δεκεμβρίου 2019. Απαραίτητη η υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2019.

 


ErasmusDays 10-12 Οκτωβρίου 2019 και Διπλασιασμός Προϋπολογισμού ERASMUS για το 2021-2027

O προϋπολογισμός του προγράμματος ERASMUS για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 αναμένεται να διπλασιαστεί στα 30 δισ. ευρώ. Αυτό θα επιτρέψει τη στήριξη έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης και κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού. Στα πλαίσια προβολής του προγράμματος προγραμματίζονται τα #Erasmusdays 2019, τα οποία θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2019, με στόχο να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις για μαζική προβολή του Προγράμματος.

 
 
× Για σκοπούς καλύτερης πλοήγησης, σας συνιστούμε τη χρήση του Google Chrome.