Ημ. Δημοσίευσης: 24/01/2018

Εγκαίνια Προγράμματος Women in Business, 13 Φεβρουαρίου 2018

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Women in Business» στην Κύπρο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 1010Hall, The Art House, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ..

Το πρόγραμμα προωθεί την επιχειρηματικότητα των γυναικών, δίνοντας πρόσβαση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που διευθύνονται από γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην Κυπριακή Δημοκρατία σε τεχνογνωσία, συμβουλές, υπηρεσίες ανάπτυξης μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων και ευκαιρίες δικτύωσης, προκειμένου να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η EBRD θα παρουσιάσει τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στις γυναίκες επιχειρηματίες στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος. Η εκδήλωση απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να ιδρύσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να δικτυωθούν και να συζητήσουν σχετικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου - στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected], τηλέφωνο: +357 22 395500.× Για σκοπούς καλύτερης πλοήγησης, σας συνιστούμε τη χρήση του Google Chrome.