Ημ. Δημοσίευσης: 10/09/2019

Σεμινάρια ΓΔ ΕΠΣΑ 2019: Προετοιμασία πρότασης & συμπλήρωση της αίτησης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, Λευκωσία, Οκτ-Νοε-Δεκ 2019

Η ΓΔ ΕΠΣΑ διοργανώνει σειρά διήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων/εργαστηρίων για ενίσχυση των ατόμων που επιθυμούν να διεκδικήσουν χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα. Θέμα του σεμιναρίου είναι η προετοιμασία μιας ιδέας/πρότασης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης. Στα σεμινάρια θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο πρακτικό μέρος, μέσω πραγματικών παραδειγμάτων αλλά και ασκήσεων, που θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία μιας εξειδικευμένης κατάρτισης.

Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται κυρίως σε εκπροσώπους Επιχειρήσεων, Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κεντρικής Κυβέρνησης, ΜΚΟ και άλλων Φορέων.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα ελληνικά, ενώ το υλικό που θα δοθεί θα περιλαμβάνει αγγλικά έγγραφα και ορολογία, σύμφωνα με τις προκηρύξεις των προσκλήσεων κάτω από τα ανταγωνιστικά προγράμματα.

Η εκπαίδευση έχει ανατεθεί στην εταιρεία RTD Talos Ltd.

Συνολικά προγραμματίζονται 3 διήμερα σεμινάρια με ίδιο θεματολόγιο, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

✔ 29-30 Οκτωβρίου 2019 (ημερήσια διάταξη εδώ)
✔ 28-29 Νοεμβρίου 2019 (ημερήσια διάταξη εδώ)
✔ 9-10 Δεκεμβρίου 2019 (ημερήσια διάταξη εδώ)
 
Χώρος διεξαγωγής: αίθουσα συνεδριάσεων καφεστιατορίου Grey Terrace, ΠΑΣΥΔΥ, Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη 3, Λευκωσία (χάρτης εδώ).
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή (λόγω περιορισμένων θέσεων) είναι η υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος εδώ μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο εγγραφής. Όλοι όσοι συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους μετά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αυγή Πολεμιδιώτου στο τηλ. 22 454 333 (RTD Talos) και την κα Μαρίλια Παπαευσταθίου στο τηλ. 22 602 942 (ΓΔ ΕΠΣΑ).× Για σκοπούς καλύτερης πλοήγησης, σας συνιστούμε τη χρήση του Google Chrome.