Ημ. Δημοσίευσης: 05/09/2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020

Ο διαγωνισμός Φωτογραφίας για τον εορτασμό της ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας του Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 τελείωσε! Είμαστε ενθουσιασμένοι που περίπου 60 κάτοικοι και των δύο χωρών του Προγράμματος συμμετείχαν στον Διαγωνισμό φωτογραφίας με Θέμα: 


ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

O Διαγωνισμός ανακοινώθηκε επίσημα στις 3 Ιουλίου 2018 και οι συμμετοχές υποβλήθηκαν μέχρι τις 19 Αυγούστου 2018. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε τα θαυμάσια έργα τέχνης από όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη (257 φωτογραφίες στο σύνολο), τα υπέροχα πλάνα πολλά και το έργο της Επιτροπής Επιλογής πολύ δύσκολο! Οι φωτογραφίες αξιολογήθηκαν με κριτήριο την συμμόρφωση με οποιαδήποτε από τις κατηγορίες / θέματα του διαγωνισμού, την ποιότητα της φωτογραφίας - τεχνική αριστεία, την οπτική ελκυστικότητα, την ικανότητα να προκαλούν συναισθήματα, την πρωτοτυπία και την έμφαση στο διασυνοριακό χαρακτήρα από μια ομάδα αξιολόγησης, αποτελούμενη από μέλη της Ειδικής Υπηρεσία Διαχείρισης, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης και της Κοινής Γραμματείας. 

Οι πενήντα (50) φωτογραφίες με την υψηλότερη βαθμολογία, όπως υποδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή, θα κοσμήσουν την έκθεση στην Αίθουσα Ειρήνη (17-23 Σεπτεμβρίου 2018) και ώρες 11:00-19:00, στην Λευκωσία.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα Εγκαίνια της Έκθεσης στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.00.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Έκθεσής για να δούμε όλοι μαζί εικόνες από την ομορφιά των δύο χωρών!× Για σκοπούς καλύτερης πλοήγησης, σας συνιστούμε τη χρήση του Google Chrome.