Ημ. Δημοσίευσης: 13/05/2020

Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γυναίκες επιχειρηματίες - GrantXpert

Παρατίθεται πιο κάτω ανακοίνωση για συμμετοχή νέων γυναικών επιχειρηματιών σε ένα πρακτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το οποίο θα εφαρμοστεί στην Κύπρο από 25/5/20 μέχρι 10/6/2020, και στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν 5 υφιστάμενες ή νέες γυναίκες επιχειρηματίες.

Αυτούσια η ανακοίνωση για συμμετοχή, εκ μέρους του κύπριου εταίρου στο συγκεκριμένο έργο, παρατίθεται πιο κάτω.

Ανακοίνωση:

Διανύουμε μια περίοδο διαφορετική, πρωτόγνωρη ανά το παγκόσμιο, γεμάτη προκλήσεις και αλλάγες. Κάτω από αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες, θεωρούμε ότι η στήριξη και καθοδήγηση σε νέους επιχειρηματίες είναι επιβεβλημένη, ώστε μέσα από την κατάλληλη ενθάρρυνση να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα πρώτα εμπόδια και τις δυσκολίες και να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.
 
Ως GrantXpert συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού μας έργου “INSPIREUS!” (http://inspireus.eu/),  ετοιμάσαμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ένα πολύ δυναμικό και πρακτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, ειδικά για νέες γυναίκες επιχειρηματίες και πλέον είμαστε έτοιμοι να το θέσουμε σε πιλοτική εφαρμογή!
 
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στην Κύπρο από τις 25/05 μέχρι 10/06/2020, και θα συμμετέχουν σε αυτό 5 υφιστάμενες ή νέες γυναίκες επιχειρηματίες.
 
Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνει διαδικτυακά, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 15/05/2020 στον σύνδεσμο: https://forms.gle/efrMW9s9WUJetkww8
 
Αν είσαι νέα γυναίκα επιχειρηματίας ή σκέφτεσαι να αρχίσεις τη δική σου επιχείρηση και χρειάζεσαι στήριξη, εμψύχωση αλλά και έξυπνες τακτικές για να προχωρήσεις με τη δημιουργία της επιχείρησης σου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, τότε αναμένουμε την αίτησή σου!
 
Το πρόγραμμα “INSPIREUS!” θα σε βοηθήσει να:

  • Ανακαλύψεις μοναδικές γνώσεις που προέρχονται από πραγματικές γυναίκες επιχειρηματίες, όλα σε ένα ολοκληρωμένο, ψηφιακό και δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα
  • Γνωρίσεις άλλες γυναίκες επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, και να μάθεις από τις εμπνευσμένες ιστορίες τους
  • Μάθεις πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γυναικεία σου ενέργεια, προκειμένου να είσαι πιο παραγωγική, και προσηλωμένη στους στόχους σου, χωρίς φόβο
  • Εφαρμόσεις τα βασικά βήματα της επιχειρηματικότητας, που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την επιχείρηση σου.

 
* Το εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί μέσα από την πολυετή γνώση που κατέχει η ομάδα του έργου σε θέματα επιχειρηματικότητας. Παράλληλα όμως, εμπλουτίστηκε με πολύτιμη γνώση που προήλθε μέσα από συνεντεύξεις που διενήργησε η ομάδα μας, σε Πορτογαλία και Ελλάδα, από ενεργές γυναίκες επιχειρηματίες.
 
* Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε όλες τις χώρες των εταίρων που συμμετέχουν στο έργο (Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Σλοβενία και Πορτογαλία), και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να μάθουν με τη στήριξη όλων των εκπαιδευτών τους κάτω από ένα δυναμικό Ευρωπαϊκό δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Προγράμματος κα Χριστίνα Αχιλλέως στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 22669266.× Για σκοπούς καλύτερης πλοήγησης, σας συνιστούμε τη χρήση του Google Chrome.